Biografije

Iako je bend nastao u Novom Sadu i svi članovi dugi niz godina žive i rade baš u tom gradu, ponosni smo što u svojoj grupi imamo kulturu i energije iz različitih regiona.

Vokal

Slađana Dačević

FEM_8399

Od malih nogu se bavi folklorom tako da su joj igranje i muzika odavno u krvi. Finalista takmičenja pevača „Iz našeg sokaka“. Uvek nasmejana, vredna i uporna daje dodatni šarm i lepotu bendu. Svojom posvećenošću i iskustvom uspeva da iznese sve muzičke žanrove. Iako je poseduje diplomu Visoke pedagoške škole kao i iskustvo rada u struci, Slađa se pored muzike, danas bavi fizikalnom terapijom u Kliničkom Centru Vojvodine.

Gitarista

Bojan Tubić

FEM_8403

Gitarista, osnivač i vođa benda Talasna dužina. Uporni profesionalac, veliki zaljubljenik u muziku, koji je svojim entuzijazmom i idejama uspeo da od benda napravi to što sada definitivno jeste, jedan od najtraženijih bendova za svaku priliku. Uveren da uvek može bolje i da je kvalitet prioritet, uvek zahteva maksimalnu ozbiljnost u radu svih oko sebe. Diplomirani menadžer za biznise i sertifikovani polaznik Beogradske škole zvuka.

Bas gitarista

Dejan Stojadinović

FEM_8346

Dokazani novosadski bas-gitarista, koji iza sebe ima veliki broj svirki u „prstima“, te svojim iskustvom vodi ovaj bend ka uspehu. Uvek raspoložen za svirku i zabavu, dobru energiju u ovoj ekipi drži na zavidnom nivou. Jaka volja i ljubav prema muzici čine da je uvek spreman za rad i ništa mu nije teško. „Deja“ je diplomirao na odseku za elektrotehniku, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Klavijaturista

Igor Radat

FEM_8302

Čovek klavir! Izuzetan sluh i njemu a i celom bendu uz njega, omogućava da brže napreduje i da u muzičkom smislu sve bude na svom mestu. Takođe, Igor je maher za dobro raspoloženje, uvek inspirisan da nasmeje sve oko sebe dobrim vicem ili šarmantno se nadovezujući. Rođeni je Sarajlija pa mu dobrog humora nikada ne fali. Igor je diplomirao na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, na odseku za Menadžment.

Bubnjar

Nemanja Bajin

FEM_8379

Veseli, nasmejani roker i uspešni proizvođač najkvalitetnijeg duvana u Srbiji. Iako u privatnom biznisu „ostavlja srce na terenu“, kada se dočepa bubnja, na videlo izlazi prava strast. Uživa u sviranju i svaki slobodan trenutak, koristi za dodatno usavršavanje i vežbanje. Samo recite šta treba, Nemanja je uvek tu.  

Vokal

Boris Bjeković

FEM_8342

Najmlađi član grupe, i po godinama i po stažu. Rođeni Nišlija, direktan, iskren i uvek raspoložen za dobro društvo, uneo je novu energiju u grupu i lako i brzo se uklopio u već poznato okruženje. Značajno iskustvo je sakupio počevši da se bavi pevanjem još pre 10 godina, u Nišu, a tokom i nakon završenih studija na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, samo proširio i unapredio svoje mogućnosti. Upornost i perfekcionizam pokazuje kroz želju da svaku pesmu iznese baš onako kako treba, ali i kroz rad i napredak u drugoj sferi svog interesovanja – programiranju. Boris je „full stack developer“, njemu srtučnim, žargonom rečeno.